Rybí filet z okouna s pečenými rajčaty
Pečené rybí filé z okouna na středomořský způsob vám připomene dovolenou u moře. Směs cherry a sušených rajčat, kapar a oliv dochucená česnekem, bylinkami a piniovými oříšky dodá jemnému rybímu masu skvělou chuť. Stačí přidat pečené brambory a salát.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filet z okouna s pečenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WWD
Moje poznámka
Rybí filet z okouna s pečenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WWD
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 4 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 3 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 3 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 4 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 4 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 5 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 5 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 5 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 6 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
rajče cherry,
paprika sušená sladká,
olivy černé,
olej olivový extra virgin,
rajče sušené v oleji,
kapary,
ořechy piniové,
česnek,
víno bílé,
petrželka,
koření oregáno,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
koření na ryby
Komentáře (1)