Suroviny
Porce: Na velký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 691 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 15,25 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 154,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krlr
Moje poznámka
Těsto na pizzu s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krlr
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 1 hodinou
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslová krupková polévka
poirotka před 5 minutami
Kuře po vracovsku
poirotka před 5 minutami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 38 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 1 hodinou
Rybízový sirup
jamda před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 3 hodinami
Bublanina
kamila.silhanova před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborove testo na pizzu,
pizza s brambory,
bramborove těsto na pizza,
bramborove testo pizza,
těsto na pizzu s bramborama,
recepty pizza,
picca z brambor.testa,
jak udelat bramborove testo na pizzu bez droždí,
pizza z uvařených brambor,
bramborové těsto na pizu,
bramborové těsto na na pizzu,
bramborova testo na pizzu,
jak zadělat na pizzu,
recepty těsto na pizzu,
těsto na pizzu,
recept bramborové těsto na pizzu,
co udelat z uvarenych brambor,
pizza z brambor,
peču pizzu,
bramborové těsto na pizzu recept
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
kvasnice,
mléko,
olej,
sůl
Komentáře (2)