Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 931 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,46 g |
Tuky | 81,87 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 514,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Moje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 minutami
Květákové placičky
Linova před 14 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 42 minutami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 43 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 55 minutami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 55 minutami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 1 hodinou
Letní moučník
Marcela0123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
citronová babeta,
citronova babeta z pekárny,
domácí babeta,
citronová buchta z domácí pekárny,
citronová babeta z domácí pekárny,
citronova babetka,
babetka recept,
babetka buchta,
babeta recept,
babeta z domácí pekárny,
babeta z pekárny,
babeta,
babeta citronova,
buchta babetka,
citrónová babeta recept,
buchta babeta recept,
recept na babetu,
domácí pekárna babeta,
babetka citronova,
citronova babeta do pekarny
Suroviny:
mléko,
šťáva citronová,
kůra citronová,
tuk hera,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tresť citronová
Komentáře (58)
U mé pekárny prodloužit pečení jde (bod 3 v Postupu).
No, esli já nejsu kůzelník, že
Raději je peču v remosce.
Samozřejmě dávám bodík