Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,81 g |
Tuky | 80,93 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 63,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Moje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka z jablek,
s italem v kuchyni žemlovka,
ital v kuchyni recepty,
žemlovka s italem v kuchyni,
ital v kuchyni,
jablka v kuchyni,
žemlovka bez jablek,
žemlovka s jablky,
žemlovka s italem,
sladká jídla z jablek,
recept na zemlovku,
jablka v kuchyni-recepty,
zemlbába podle itala,
žemlovka podle emanuela,
s italem v kuchyni zemlbába,
zemlbábá,
s italem v kuchyni recepty žemlovka,
recepty na žemlovku,
s italem v kuchyni zemlebaba
Suroviny:
houska,
jablko,
mléko,
vejce,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr vanilkový
Komentáře (9)