Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka

To jednoduché bývá nejlepší. Ředkvičky samy o sobě mají specifickou chuť a vůni, proto je škoda je s něčím míchat. Stačí je spojit do pomazánky máslem a ochutit solí. Víc není potřeba.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle. Trochu z nich vymačkáme přes sítko šťávu, aby nebyla pomazánka příliš řídká. Krok 2: Přidáme k pomazánkovému máslu, osolíme a pořádně promícháme. Můžeme přidat i mletou papriku. Krok 3: Pomazánka nejlépe chutná namazaná na chleba.

TIP: Pomazánky s ředkvičkami - recepty

Zveřejněno 17. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yy8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yy8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

neměl jsem pom.máslo tak jsem přidal tavenný sýr-vynikající.

neuveritelne,jak jednoducha a pritom vynikajici pomazanka. Svezi chut,super na lehky letni obed na zahrade...;-):yes:

Dělávám podobnou pomazánku,ale včera k večeři byla Peldo podle Tebe;-)Jen jsem ještě přidala 1 ks smetanového sýra a nastrouhanou ředkvičku jsem nechala osolenou 1/2 hodiny vypotit a šťávu vymačkala bokem.Pochutnali jsme si:-p+12:yes:bodík a foto posílám:-*

pomazánku jsem dnes dělala,akorát jsem přidala trochu majonézy:-K:yes:

Také jsem přidala tatarku :-p:-p:yes:

Buď používám velké ředkve nebo ředkvičky, ale oloupané, když nechci, aby pomazánka pálila.

Jaké jsi použila ředkvičky ? Asi bílé, protože v té pomazánce není nic vidět.

tuto pomazánku dělám a přidávám tatarku.:-)

Tématické fráze:
recept na ředkvičkovou pomazánku, ředkvičkové recepty, pomazánka s ředkvičkami, řekvičkova pomazanka, bílá ředkev, pomazánka z ředkviček, ředkvičková, pomazánka z ředkviček s vajíčky, řektvičkova pomazanka, ředvičkova pomazanka, bílá ředkev recepty, pomazánka z ředkviček a cottage, řetkvičková pomazanka, pomazanka, bílá ředkev recept, recepty z bílé ředkve, černá ředkev pomazánka, řekvičková pomazanka recept, ředkvičková pomazánka na chlebíčky, bila redkev pomazanka

Suroviny:
pomazánkové máslo bez příchuti, ředkvičky, sůl, paprika

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu