Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 40 964 kJ / 9 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,40 g |
| Tuky | 388,46 g |
| Vláknina | 97,50 g |
| Cholesterol | 610 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 1 325,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Moje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 22 minutami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 38 minutami
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
Tématické fráze:
mletý mák - jak dlouho vařit,
buchta s makovou náplní,
jak dlouho varit mak,
jak vařit mák,
jak svařit mák,
svařit mák,
vařit mák,
rychlá buchta,
maková buchta,
vařený mák do buchet,
buchty s makovou náplní,
vařený mák,
co upéct z mletého máku,
drobenková buchta s makovou naplni,
jak dlouho vařit makovou náplň,
jak vařit mak do buchet,
jak udelat dobry mak do buchet,
jak varit mak v mleku,
jak dlouho vařit mak na napln do buchet,
mak vareny
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
mák mletý,
mléko,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
mouka hrubá,
mouka hladká,
cukr,
máslo
Komentáře (7)