Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 810 kJ / 1 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,09 g |
Tuky | 124,11 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Moje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 24 minutami
Cuketové halušky
janatka před 27 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 33 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 38 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 41 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
obazda recept,
obazda,
pomazánka obazda,
obadza,
obadzda,
sýr obazda,
německá pomazánka,
pivni syrova pomazanka,
recept obazda,
obatzer,
pomazánka ze sýra brie,
sýrová pomazánka,
pomazánka z brie,
obadza recept,
recept na obazdu,
německá sýrová pomazánka,
bavorska syrova pomazanka,
pomazánka z camembertu,
pomazánka ze sýru brie,
obazda pomazánka
Suroviny:
sýr camembert,
máslo,
cibulka jarní,
pivo světlé,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu.
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.
http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html