Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 932 kJ / 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,68 g |
| Tuky | 7,71 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Je to skoro stejný recept, jen místo kuřecího masa jem dala kuřecí jatru a do mouky přidala 1 lžíci koření na kuře a pepř.
Zveřejněno 2. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jatrove jednohubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g9v
Moje poznámka
Jatrove jednohubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g9v
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 3 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 9 minutami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 21 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 42 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Tématické fráze:
játra jako jednohubky,
jatrove jednohubky,
jednohubky z kuřecích jater,
játra jako na jednohubky,
19436,
kuřeci jatra na jednohubky,
játra slanina jednohubky,
játrový závitek jednohubky,
jednohubky z jater,
játra jako jednohubka,
jednohubka z jater,
játra jednohubky,
19436,
vepřová játra jednohubka,
játrové jednohubky z kurecich jater
Suroviny:
játra kuřecí,
brambory,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
majoránka,
koření na kuře
Komentáře (3)