Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Objevte lahůdku v každé sklenici s domácími klobásami. Každý kousíček je plný šťavnatého masa a bohatého koření, které je připravené k okamžitému užití nebo k přidání do vašich oblíbených jídel.
Postup přípravy
Krok 1: Sklenice i víčka dobře umyjeme a osušíme.
Krok 2: Čerstvě vyuzené klobásy, pokud jsou ještě ohebné, urovnáme natěsno do sklenic. Množství se liší podle toho, jak jsou velké a silné.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Zveřejněno 3. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Moje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 16 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 7 minutami
České buchty
Martas6 před 18 minutami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 20 minutami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 31 minutami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 51 minutami
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 57 minutami
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Javor před 1 hodinou
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 2 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 2 hodinami
Tématické fráze:
zavařování klobás,
zavařovani klobasek do sklenic,
zavařování klobás do sklenic,
jak zavařit klobásy,
zavařování klobás do sklenic v troubě,
zavařování uzených klobás,
zavařování domacích klobas,
jak zavařit domácí klobásy,
zavařování uzených klobás do sklenic,
zavařené klobásky,
zavařování klobás v troubě,
zavařování domácích klobásek,
zavarovani klobasek,
zavařované klobasy,
domaci klobasy zavařovani,
jak zavařit klobasky,
jak zavarit uzene klobasy,
zavaření klobásek,
jak zavařovat klobásy,
jak zavařovat klobásky
Komentáře (15)
ďakujem
Děkuji,Vladimír
Jinak ale bodík za tuto nádheru