Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Objevte lahůdku v každé sklenici s domácími klobásami. Každý kousíček je plný šťavnatého masa a bohatého koření, které je připravené k okamžitému užití nebo k přidání do vašich oblíbených jídel.
Postup přípravy
Krok 1: Sklenice i víčka dobře umyjeme a osušíme.
Krok 2: Čerstvě vyuzené klobásy, pokud jsou ještě ohebné, urovnáme natěsno do sklenic. Množství se liší podle toho, jak jsou velké a silné.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Zveřejněno 3. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Moje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 9 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 17 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 7 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 9 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 10 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 10 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 12 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 12 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 16 hodinami
Tématické fráze:
zavařování klobás,
zavařovani klobasek do sklenic,
zavařování klobás do sklenic,
jak zavařit klobásy,
zavařování klobás do sklenic v troubě,
zavařování uzených klobás,
zavařování domacích klobas,
jak zavařit domácí klobásy,
zavařování uzených klobás do sklenic,
zavařené klobásky,
zavařování klobás v troubě,
zavařování domácích klobásek,
zavarovani klobasek,
zavařované klobasy,
domaci klobasy zavařovani,
jak zavařit klobasky,
jak zavarit uzene klobasy,
zavaření klobásek,
jak zavařovat klobásy,
jak zavařovat klobásky
Komentáře (15)
ďakujem
Děkuji,Vladimír
Jinak ale bodík za tuto nádheru