Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 36,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Libové maso, brambory, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku, přidáme hořčici, majonézu a rajčatový protlak, přidáme sůl a pepř dle chuti.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Moje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 6 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Sahula před 8 minutami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 51 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 1 hodinou
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 1 hodinou
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 18 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 20 hodinami
Tématické fráze:
bulharka pomazánka,
bulharka,
falešná bulharka,
bulharka recept,
bulharka z brambor,
pravá hovězí bulharka,
recept na bulharku,
pomazanka bulharka,
recept bulharka,
pravá bulharka,
bulharka z hovězího masa,
prava bulharska pomazanka,
bulharka na topinky,
recep na rajčatovy protlak,
bramborová bulharka,
bulharky,
bulharka s brambor,
bulharky pepř,
recept na pravou bulharku,
drůbeží bulharka
Suroviny:
maso hovězí,
brambory,
cibule,
okurka čerstvá,
protlak rajčatový,
hořčice,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (10)