Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí guláš ala Šári

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

edna01

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 588 kJ /
1 336 kcal
Bílkoviny240,00 g
Tuky37,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a kostičky masa dáme opékat. Po chvilce ochutíme gulášovým kořením a solí. Krok 2: Když je maso osmahnuté zalijeme asi 1 litrem vody a vaříme do změknutí masa. Zjemníme smetanou a zahustíme hotovou jíškou.

Zveřejněno 11. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí guláš ala Šári

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYJL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí guláš ala Šári

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYJL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Krásné fotky :) příště to zkusím s vašimi úpravami;-)

Tak dnes to máme k obědu. Dělala jsem z krůtích medailonků. Trošku jsem si recept upravila - maso jsem obalila v maďarské gulášové paprice :-p, nedávala jsem teda cibulový základ, abych se co nejvíc držela předpisu. V závěru jsem dala asi 2 PL sýrové salsy a smetanu s jíškou. Vývaru bylo celkem půl litru
Jako přílohu jsem dělala sýrové torteliny
Nebylo to špatné, přidávám foto;-).

Může vám to připadat jalové podle popisu, ale nám to chutná:-). A navíc má drahá polovička nejí cibuli..

Souhlasím s Eli, krůtí je fajn, ale bez cibulového základu a klasického dušení mám pocit, že to bude trochu jalové.

Hledala jsem něco z drůbeže a bez fotky a narazila na tohle... Recept mi připadá trochu divný, maso bych raději dusila než vařila a místo směsi koření dala to, co do guláše patří (hlavně papriku a cibuli), když už to má být guláš... Zase s tou smetanou mi to připadá spíš jako drůbež na paprice... Nějak si neumím představit výsledek :-/.

Krůtí maso máme moc rádi a z krůtích prsíček jsou nejlepší řízečky:-);-)...taky bych asi použila stehno, i když to zase spíš peču...hmmmm, no dobře, udělám guláš z prsou, ale dva plátečky si nechám na řízečky :-D:-D:-D

Tak to máš Edno opravdu pech.:-(jinak já taky kupuji krůtí prsa;-):yes:

Když já mám vždycky ve stehením řízku kost nebo chrupku.. prostě prokletí proto ty krůtí prsa, ale obměna je možná vždycky každý co má rád:-))

Souhlas se Simčou, navíc to přijde i levněji.

Já bych raděj použila vykostěné stehení řízky,ty jsou šťavňatější.:-pNedávno jsem je zkusila, u řezníka měli a nedá se to srovnat.;-):yes:také dělám gulášek;-)+1:yes:

Tématické fráze:
krutí gulaš nejlepší, krůtí guláš, nejlepší krůtí guláš, krůtí guláš se smetanou, krůtí guláš recept, krůtí guláš na smetaně, krůtí stehenní maso recepty, krůtí guláš videorecept, šári, guláš z krůtího masa, krutí stehenní maso -recepty, krůtí stehenní guláš, nejlepší krůtí medailonky, kruti steheni gulas, nejlepší krůtí recepty, krůtí stehení řízek recept, krutí kostičky, krůtí recepty, předpis na krútí guláš recept, recepty z krůty

Suroviny:
prsa krůtí, smetana, jíška, koření gulášové, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu