Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí guláš ala Šári

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 3. 2011 13:26

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 588 kJ / 1 336 kcal
Bílkoviny240,00 g
Tuky37,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

edna01

24. 7. 2011 18:28

Krásné fotky :) příště to zkusím s vašimi úpravami;-)

spagetka

23. 7. 2011 11:47

Tak dnes to máme k obědu. Dělala jsem z krůtích medailonků. Trošku jsem si recept upravila - maso jsem obalila v maďarské gulášové paprice :-p, nedávala jsem teda cibulový základ, abych se co nejvíc držela předpisu. V závěru jsem dala asi 2 PL sýrové salsy a smetanu s jíškou. Vývaru bylo celkem půl litru
Jako přílohu jsem dělala sýrové torteliny
Nebylo to špatné, přidávám foto;-).

edna01

20. 3. 2011 20:48

Může vám to připadat jalové podle popisu, ale nám to chutná:-). A navíc má drahá polovička nejí cibuli..

chocolate

20. 3. 2011 13:35

Souhlasím s Eli, krůtí je fajn, ale bez cibulového základu a klasického dušení mám pocit, že to bude trochu jalové.

Eliza

20. 3. 2011 13:24

Hledala jsem něco z drůbeže a bez fotky a narazila na tohle... Recept mi připadá trochu divný, maso bych raději dusila než vařila a místo směsi koření dala to, co do guláše patří (hlavně papriku a cibuli), když už to má být guláš... Zase s tou smetanou mi to připadá spíš jako drůbež na paprice... Nějak si neumím představit výsledek :-/.

Svetlana

11. 3. 2011 16:26

Krůtí maso máme moc rádi a z krůtích prsíček jsou nejlepší řízečky:-);-)...taky bych asi použila stehno, i když to zase spíš peču...hmmmm, no dobře, udělám guláš z prsou, ale dva plátečky si nechám na řízečky :-D:-D:-D

Simona Skolakova

11. 3. 2011 14:52

Tak to máš Edno opravdu pech.:-(jinak já taky kupuji krůtí prsa;-):yes:

edna01

11. 3. 2011 14:41

Když já mám vždycky ve stehením řízku kost nebo chrupku.. prostě prokletí proto ty krůtí prsa, ale obměna je možná vždycky každý co má rád:-))

spagetka

11. 3. 2011 14:03

Souhlas se Simčou, navíc to přijde i levněji.

Simona Skolakova

11. 3. 2011 13:59

Já bych raděj použila vykostěné stehení řízky,ty jsou šťavňatější.:-pNedávno jsem je zkusila, u řezníka měli a nedá se to srovnat.;-):yes:také dělám gulášek;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krutí gulaš nejlepší krůtí guláš nejlepší krůtí guláš krůtí guláš se smetanou krůtí guláš recept krůtí guláš na smetaně krůtí stehenní maso recepty krůtí guláš videorecept šári guláš z krůtího masa krutí stehenní maso -recepty krůtí stehenní guláš nejlepší krůtí medailonky kruti steheni gulas nejlepší krůtí recepty krůtí stehení řízek recept krutí kostičky krůtí recepty předpis na krútí guláš recept recepty z krůty

Suroviny: prsa krůtí, smetana, jíška, koření gulášové, olej, sůl

TopRecepty.cz

Krůtí guláš ala Šári

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYJL