Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 407 kJ / 5 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,15 g |
Tuky | 337,99 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 982 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 522,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Moje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
žloutková buchta,
anýzové hobliny,
žloutková pěna,
žloutkova pomazanka,
jak udělat čokoládové hobliny,
žloutkova šlehačka,
buchta žloutková,
žloutkova rolada,
žloutková,
žloutkové řezy recept,
žloutkoá buchta,
žloutková bucha,
rezy fantazie,
kremi na dorty,
kremi do dortu,
žloutkoá buchta,
žlotková buchta,
kuchař vaněk zloutkove řezy,
zloutky,
chvilka pro tebe žloutkové řezy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
žloutek,
máslo,
bílek,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (11)