Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,37 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
Postup přípravy
Bylinkové máslo z čerstvých natí a třeného česneku
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Moje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 5 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 19 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 1 hodinou
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 2 hodinami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 2 hodinami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 4 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 4 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 4 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 4 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
použití šafránu,
šafrán recept,
šafrán,
šafrán koření recepty,
jak použít šafrán,
recepty šafrán,
recept šafrán,
šafran použití,
francouzske kuratko,
maso na šafránu,
šafrán koření použití,
šafrán a recepty,
kukuřičné kuřátko,
šafrán koření recept,
koření šafrán použití,
na šafránu,
recepty ze šafránu,
kde se používá šafrán,
francouzské kukuřičné kuře
Suroviny:
kuře,
máslo bylinkové,
šafrán,
list banánový
Komentáře (31)
(švagrové jsem to neřekla, asi by si myslela, že si já myslím, že toudělala schválně - což si jsem jistá, že určitě ne )
Předtím jsem měla jen ty blizny jako ty a právě jsem někde četla, že se mají rozpustit - louhovat, tak jsem to tak dělala, ale jak říkám - do rizota nebo do polévky, na mase s ním zkušenost nemám.
Každopádně i já děkuji za inspiraci
přeji krásný den a všem děkuji za komentáře
Ale pravda je, že se šafránem příliš zkušeností nemám, používám ho do rizota nebo do polévek, ale rozpouštěla jsem ho vždy...