Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Moje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
twistr,
pangas recepty,
pangas,
varmuža hodonín prodejna,
prodejna ryb varmuza hodonin,
twistr recept,
rybena varmuža hodonín,
pangas recept,
recept na twistr,
recepty pangas,
varmuža prodejna hodonín,
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
recepty z ryb pangas,
varmuža hodonín ryby,
prodejna ryb hodonín varmuža,
pangas na grilu,
recepty ryby pangas,
prodejna varmuža hodonín
Suroviny:
pangasius,
hořčice,
slanina anglická,
olivy zelené,
rajče,
koření na ryby,
kmín drcený,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
máslo
Komentáře (33)
Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.
p.s. joo a remi...čím dál tím hezčí fotky
moc hezké foto,rcp jednoduchý,nepřeplácaný..