Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 133 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 0,36 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Moje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 49 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Tématické fráze:
tuňákové špagety,
špagety s bylinkami,
tunak na spagety,
tuňak a špagety,
špagety s tuňákem,
tuńák špagety,
tunákové těstoviny,
tunák se špagety,
recepty ze špaget,
špagety vařené -2 porce,
spagety kari tunak,
špagety s konzervou tuňaka,
špagety tunák,
spagety s tunakovou konzervou,
spagety s redkvickami,
tunakove spagety s rajcaty,
recept spagety tunak,
špagety s bylinkami,
špagety z bylinkami,
špagety s tunákem a bylinkami
Suroviny:
tuňák s bylinkami v oleji,
ředkvičky,
citron,
pepř,
těstoviny špagety,
sůl,
olej,
bylinky,
cibulka jarní
Komentáře (5)