Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 648 kJ / 4 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,35 g |
Tuky | 162,00 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 654,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky.
Krok 2: Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího).
Krok 3: Dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180°C při této teplotě pečeme 15 až 20 minut-(hotovost buchty zkoušíme špejlí).
Krok 4: Mezi tím si připravíme polevu: máslo rozpustíme, přidáme cukr, kakao a naposledy rum. Polevu natřeme na právě vyndanou buchtu a nakonec posypeme kokosem.
Krok 5: Necháme vychladnout a podáváme. DOBROU CHUŤ
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Moje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 14 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 16 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 18 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
čokoladovy rez,
čokoládové řezy,
řezy z acidofilního mléka,
cokoladovy buchta,
acidofilní buchta,
buchta z acidofilniho mleka,
acidofilní rezy,
luxusní řezy napoleon,
čokoladový řez recept,
pečeme z acidofilního mléka,
buchta acidofilní mléko,
čokoládové řezy recept,
řezy šalamoun,
čokoladový buchty,
čokoládovýřez,
recept na cokoladove rezy,
acidofilní mleko v moučníkách,
luxusní čokoládové dorty-fotogalerie,
řezy s acidofilního mléka,
acidofilni řezy na plech
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kakao,
soda jedlá,
mléko acidofilní,
olej,
máslo,
kakao,
cukr moučkový,
rum,
kokos strouhaný
Komentáře (14)
Tato buchta je tu několikrát a většinou pod názvem Salamandr, nebo Šalamoun a protože je dobrá a jsi nová, dávám ti 1.bod