Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 11,39 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát s jablkem a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/931D
Moje poznámka
Fenyklový salát s jablkem a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/931D
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 35 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 13 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 14 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 15 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 hodinami
Tématické fráze:
fenyklový salát,
salát z fenyklu,
fenykl salát,
feniklový salát,
fenykl recept salát,
fenyklový salát recept,
recepty fenyklový salát,
fenyklový salát recepty,
salát z feniklu,
fenikl salat,
recept fenykl salát,
feniklový salát recept,
recepty fenykl saláty,
salát fenykl,
feniklový salát recepty,
feniklovy salaty,
fenykl v salátu,
recept na feniklovy salat,
saláty z fenyklu,
fenykl recepty
Suroviny:
fenykl,
jablko,
rajče cherry,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře (4)