Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Moje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 2 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 3 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 3 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 4 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 4 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 5 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 5 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kravské vemeno,
jak upravit býčí žlázy,
vemeno recepty,
vemena,
býčí koule,
hovězí vemeno recept,
kravske vemeno recept,
jak vařit kravské vemeno,
býčí žlázy na grilu,
vemeno recept,
řízky z vemene,
býčí žlázy recepty,
recepty byci zlazy,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
řízek z kravského vemene,
rizky z kravskeho vemene,
vařit vemeno,
kravske vemeno recepty,
recepty na kravske vemeno
Suroviny:
býčí žláza,
koření grilovací,
strouhanka,
olej
Komentáře (58)
Stret a rebi, to je srandy kopec, co?
p.s. a s těma kulema..moc se netlem, s batohem pod pasem moc parády pak nenaděláš
Jani,promiň
p.s. kucí bejkatý, kdo nekoulí s námi, koulí proti nám
11-té přikázání...nepozřeš kulí druhých (měj v úctě varlata ostatních,sic ty tvoje ti za trest do velikosti vodního melounu narostou a nebo narostou tam, kde jich nikdá nebylo)
p.s. tímto vyhlašuji stranu na ochranu býčích sáčků
počkej ..srettka..ta ti dá
a protože já miluju svého muže,budu kuliska shánět ze všech sil, udělám a předložím na talíř,čímž ho vrátím do dob jeho mládí
Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...
Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně.
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au
Ty řízky z vemena ti mohu potvrdit, dělala jsem je docela často a je to skoro jako třeba z telecího masa. Teď neseženu jedno ani druhé
Anna Kocikova:
Je to hrozně dobré jídlo