Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,25 g |
Tuky | 44,65 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,51 g |
Sacharidy | 50,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Moje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 3 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 15 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
mekong omáčka,
pangas mekong,
recept na rybu,
pangasius ryba foto,
ryba recept,
cibulkovy aspiku,
veprove nudlicky s jidasovym uchem,
odkud pochazi ryba pangacius,
omáčka k pangasovi,
omáčka mekong,
jidášovo ucho recepty pangas s jidasovym uchem,
mekong pangasius,
ryba na nudličky rybí omáčka vejce naložíme
Suroviny:
pangasius,
cibulka jarní,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
jidášovo ucho,
zázvor mletý,
ústřicová omáčka,
omáčka sojová,
vejce,
solamyl,
olej
Komentáře (36)
Aranžmá fotky je dokonalé
ale proti bejčí ozdobě ničehožnic nemám
Maruško, nádhera
nemáš nějaký recept s býčími žlázami
Díky
ta rýže je jasmínová
šmárjá
úžasný a dokonalý recept,moc se mi líbí
a fotto už snad ani komentovat nebudu
další+1