Salát s rybou a hráškem

Suroviny

400 g filetu (z libovolné ryby)
máslo
hrst rukoly
1 paprika
2 vejce natvrdo
200 g hrášku
2 lžíce vinného octa
150 g jogurtu
2 lžíce petrželové natě
2 lžíce olivového oleje
1 lžička kari
1 jarní cibulka - bílá část
1 stroužek česneku
1 lžička mleté papriky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rukolu, hrášok, na rezance nakrájanú papriku a cibuľku na kolieska v miske premiešame.

  2. Jogurt premiešame s vínnym octom, olejom, kari, mletou paprikou, vňaťou, prelisovaným cesnakom a soľou. Premiešame so zeleninou.

  3. Filety osolíme a na masle s trochou oleja opečieme z oboch strán.

  4. Šalát uložíme na tanier, obložíme kolieskami vajec a uložíme naň rybu.

Komentáře k receptu Salát s rybou a hráškem

K receptu nejsou žádné komentáře.