Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 204 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Moje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit tresku,
treska recept,
obalovaná treska,
treska recepty,
obalovaná treska recept,
jak upravit aljašskou tresku,
obalovana aljasska treska,
jak upravit tresku,
recepty treska,
smažená treska s bylinkovou omáčkou,
jak upravit tresku tmavou,
aljašská treska obalovana,
obalovana treska v troubě,
smažená obalovaná treska,
obalovaná treska s bylinkovou omáčkou,
recepty z tresky,
treska se sezamem,
obalovaná aljašská treska recept,
jak obalit aljašskou na tresku,
treska obalovaná
Suroviny:
treska aljašská,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)