Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Moje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 3 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Tématické fráze:
koření do rizota,
syrove rizoto,
rizota,
rizot,
koření na rizoto,
rizoto,
rizoto koření,
super rizoto,
rýžové rizoto,
rizoto recept,
babicovy dobroty rizoto,
rizoto s červenou paprikou,
rizoto co dům dal,
jaké koření do rizota,
koření rizoto,
rizoto z tlakáče,
babicovy dobroty-rizoto,
recept na rizoto,
babicovo rizoto,
rizoto ze syrové rýže
Suroviny:
rýže,
cibulka,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (30)
Když je v ní dušená rýže a nějaké hotové maso, tak výslednému produktu říkáme "Rýža s masem"
Když je v lednici jenom udušené maso, pak stejně jako zde to zoveme "Rizoto"
Když je v lednici syrové maso, ale hotová rýže ne, tak uvařím "Risotto"
Kamarád sbírá poklady a podklady pro knížku "Bludy a obludy v kuchyni"
Můžu mu poslat tuto perlu (nemyslím tu hrubku):
"Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)"
Světlanko máš ode mě boďku,za připomenutí dobroty