Kachní rizoto se zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 761 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,55 g |
Tuky | 55,72 g |
Vláknina | 22,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 242,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak dělám rizoto pokaždé, když koupím kachní krky, je to výtečné a ještě mám výborný vývar na polévku (recept je tu). Takže krky fungují hned 2x na celý dobrý oběd.
Vařím si rýži večer na druhý den, aby byla studená na promíchání s udušenou zeleninou s masem, tak je rizoto hezky vzdušné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2013 14:43
Prezentace na talíři - jako od dítěte.
7. 8. 2012 11:51
Teď jsem ho opět udělala a tentokrát jsem ke kachnímu masu přidala ještě houby-masáky
21. 11. 2011 15:57
Super delali jsme z pecene kachny a vsem moc chutnalo díky
18. 4. 2010 13:21
Zrovna mám v ledničce zbytky pečené kachny tak to vyzkouším.
17. 4. 2010 14:26
Bibinko, dnes jsme si dali toto a bylo to výborné. Musela jsem ovšem přidat ještě kousek kuřecího, protože ze 6 kachních krků mi zbyly 3, když jsem je dala chladnout a odešla k PC. Prostě se vypařily a zbyly jenom obrané kosti . Ale kachní krky určitě budu kupovat. Fotečku dodám večer
10. 11. 2009 08:53
Bibinko-dobrotka.8
10. 11. 2009 00:34
Dávám bodík! S kachním masem to musí být lahoda!
9. 11. 2009 23:26
Bibi, to je nádhera, nes.... mne!, opravdu krása a určitě super jídlo!
9. 11. 2009 23:11
Jani, takováto jídla jsou mi strašně blízká a já ti za recept i fotopostup posílám pátý bodík.
9. 11. 2009 22:35
9. 11. 2009 22:15
Pipre, jsem o tom přesvědčená, že zachutná Ty krky mají v Kauflandu(tam je kupuju)a určitě i v jiných marketech a jsou proti masům levné, něco do 30 Kč. Vyjde to jídlo dost levně a ještě máš výbornou polévku.
9. 11. 2009 22:07
Radmilis, ani nevíš, jak se tady tetelím blahem, že podle mne vaříš, až se z toho červenám, ale mám z toho hodně příjemný pocit V profilu se nedočítám tvůj věk, tak odhaduji, že budeš mladá a tak věř, že tu kuchařskou dovednost získáš praxí-to je ta pravá kuchařská škola a trvá pár let, není to hned věc od narozeníMáš ale dobře zaděláno, víš pročže jsi vstoupila na naše Topky, zkoušíš vařit, toužíš to umět a jak je vidět baví tě to, to je hodně důležité....jen tak dál
Samosebou to udělej z krůtích krků, bude to taky ohromně dobré a pak písni, jak se ti risoto povedlo a jak chutnalo,prosím tě
Samosebou to udělej z krůtích krků, bude to taky ohromně dobré a pak písni, jak se ti risoto povedlo a jak chutnalo,prosím tě
9. 11. 2009 22:02
Bibinko, dík za tip. Přiznám se, že kachní krky jsem ještě nekupovala. Kachnu ani husu u nás nějak nemusí, nechápu proč, mně moc chutná. Pokud někde natrefím na kachní krky, rizoto podle tebe udělám, uvidím, snad doma zachutná.+2.
9. 11. 2009 21:45
Vypadá skvěle, chutnalo by stejně i s krůtími krky? Vařím podle Vás dlouho a občas se to i povede, ale asi nemám v genech tu kuchařskou dovednost, a tak bych to chtěla umět..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: rizoto z kachního masa rizoto s kachním masem risoto kachní krky zbytky kachny co se zbytky kachny kachní risoto zbytek kachny zbytky z kachny recepty z kachního masa co se zbytkem kachny rizoto recept rizoto ze zbytku rizoto z pecene kachny kachní zbytky kachní rizeto rizoto z kachních drobů zbytky kachního masa drůbeží risoto kachna zbytky
Suroviny: rýže, krk kachní, cibule, česnek, kapie, rajče, mrkev, pórek, květák, kedlubna, kapusta, libeček, vegeta, sůl, pepř, olej olivový, petrželka, sýr tvrdý
Kachní rizoto se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q72R
14 názorů