Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 729 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,91 g |
| Tuky | 28,23 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 206,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu postrúhame a necháme odstáť, kým nepustí šťavu. Pridáme soľ, vajce a múku tak, aby nám vzniklo stredne tuhé cesto. (Ak kapusta nepustí šťavu, pridáme troška vody.)
Krok 2: Z cesta do vriacej vody dávame halušky, ktoré tvarujeme 2 lyžicami. Keď vyplávu na povrch, varíme ešte 5 minút.
Krok 3: Ocedíme a na tanieri posypeme bohato strúhaným syrom a opraženou cibuľkou a slaninkou.
Zveřejněno 30. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Moje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapustové dupáky,
omacka ze zelne stavy,
recept na zelo flicky,
jídlo dupák,
zelne knedliky,
dupák jídlo,
obrázky fazole tonka
Suroviny:
zelí,
vejce,
mouka hladká,
sýr tvrdý,
cibule,
sůl,
olej,
slanina uzená
Komentáře (17)