Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

18. 1. 2010 21:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota20 305 kJ / 4 853 kcal
Bílkoviny97,28 g
Tuky176,07 g
Vláknina61,42 g
Cholesterol140 mg
Sodík5 306 mg
Sůl13,00 g
Sacharidy689,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Darkie

9. 8. 2013 12:24

Super, vyzkouším právě teď. :) Jen to zelí dělám 20 - 35 minut, a strouhám do něj pak půl jablka a malou bramboru, tím se krásně zahustí, jablíčkem nasládne a jinak brambora není vůbec cítit. :);-)

eva hubova

10. 1. 2011 16:12

Maris díky:-))zelí jsem vařila až změklo...a že bylo kašovité a nevzhledné nám nevadí,hlavně že nám moc chutnalo:-))

maris

10. 1. 2011 11:02

Evi:-) asi se Ti chybička vloudila, máš úplně stejnou fotku u Domácí kachny na divoko;-)

Hambro

10. 1. 2011 10:48

Souhlasím s Lucií (neregi). Zelí vařené podle tohoto postupu a takto zahuštěné musí být kašovité a barevně nevzhledné. Jinak je to super jídlo. Máme rádi. Bodík 11 :yes:.

lucie

10. 1. 2011 10:19

Kupuju červené sterilované zelí různých značek, a mám vyzkoušené, že stačí dusit dvacet minut... a to bohatě. Po hodině dušení musí být v bezvědomí a má hnusnou barvu. Pak mi přijde velká škoda zahušťovat zelí amerikou, vypadá dost kašovitě.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.

eva hubova

10. 1. 2011 01:09

Vařím z hlávkového zelí,dnes jsem vyzkoušela ze sterilovaného,bylo:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+10

Věrka.

19. 1. 2010 17:33

Mňam.

cardanka

19. 1. 2010 11:27

Lákavé:-p;-):yes:7.bodík:yes:

Betina

19. 1. 2010 00:27

Vítam vás :-K:-K.Musím vyskoušet:-8:yes::yes:

JanaDorazinova

18. 1. 2010 23:41

Vítám na Topkách, ať se vám tady Honzo a Blanko líbí a na úvod máte oba ode mne plus;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuře s červeným zelím kuře k červenému zelí kuře na červeném zelí kuře s knedlíkem pečené kuře s knedlíkem a se zelím kure ala kachna s cervenym zelim pečené kuře s červenym zelím pečené kuře se zelím a knedlíkem kuře červené zelí kuře s červeným zelí recept kuře s červeným zelí kinuté knedliky pecene kure s bramborovym knedlikem br knedlík pecene kure s knedlikem a zelim cervene zeli s kuretem kuře na divoko se zelim kure s knelikem a zelim pečené kuře se zelím br.knedlík

Suroviny: kuře, zelí sterilované červené, brambory, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, kmín celý, cukr, cibule, olej, špek

TopRecepty.cz

Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YZ7