Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

18. 1. 2010 20:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 002 kJ / 4 781 kcal
Bílkoviny94,98 g
Tuky175,67 g
Vláknina63,20 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 5,31 g
Sůl13,00 g
Sacharidy674,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Darkie

9. 8. 2013 11:24

Super, vyzkouším právě teď. :) Jen to zelí dělám 20 - 35 minut, a strouhám do něj pak půl jablka a malou bramboru, tím se krásně zahustí, jablíčkem nasládne a jinak brambora není vůbec cítit. :);-)

eva hubova eva hubova

10. 1. 2011 15:12

Maris díky:-))zelí jsem vařila až změklo...a že bylo kašovité a nevzhledné nám nevadí,hlavně že nám moc chutnalo:-))

maris maris

10. 1. 2011 10:02

Evi:-) asi se Ti chybička vloudila, máš úplně stejnou fotku u Domácí kachny na divoko;-)

Hambro Hambro

10. 1. 2011 09:48

Souhlasím s Lucií (neregi). Zelí vařené podle tohoto postupu a takto zahuštěné musí být kašovité a barevně nevzhledné. Jinak je to super jídlo. Máme rádi. Bodík 11 :yes:.

lucie

10. 1. 2011 09:19

Kupuju červené sterilované zelí různých značek, a mám vyzkoušené, že stačí dusit dvacet minut... a to bohatě. Po hodině dušení musí být v bezvědomí a má hnusnou barvu. Pak mi přijde velká škoda zahušťovat zelí amerikou, vypadá dost kašovitě.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.

eva hubova eva hubova

10. 1. 2011 00:09

Vařím z hlávkového zelí,dnes jsem vyzkoušela ze sterilovaného,bylo:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+10

Věrka.

19. 1. 2010 16:33

Mňam.

cardanka

19. 1. 2010 10:27

Lákavé:-p;-):yes:7.bodík:yes:

Betina

18. 1. 2010 23:27

Vítam vás :-K:-K.Musím vyskoušet:-8:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 1. 2010 22:41

Vítám na Topkách, ať se vám tady Honzo a Blanko líbí a na úvod máte oba ode mne plus;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuře s červeným zelím kuře k červenému zelí kuře na červeném zelí kuře s knedlíkem pečené kuře s knedlíkem a se zelím kure ala kachna s cervenym zelim pečené kuře s červenym zelím pečené kuře se zelím a knedlíkem kuře červené zelí kuře s červeným zelí recept kuře s červeným zelí kinuté knedliky pecene kure s bramborovym knedlikem br knedlík pecene kure s knedlikem a zelim cervene zeli s kuretem kuře na divoko se zelim kure s knelikem a zelim pečené kuře se zelím br.knedlík

Suroviny: kuře, zelí sterilované červené, brambory, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, kmín celý, cukr, cibule, olej, slanina

TopRecepty.cz

Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YZ7