Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí asijský salát

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nonya

Středně náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

2

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 665 kJ /
637 kcal
Bílkoviny87,99 g
Tuky9,44 g
Vláknina9,76 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 657 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy45,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu-mrkvu, cibulu, papriku pokrajame "V" krajacom na zapalky, paradajku rucne na jemno. Kuracie prsia pokrajame na mensie kusky, pokorenime, posolime, pokvapkame sezamovym olejom. Pripravime rychlo na panvici a este lepsie je maso hodit pod grill. Ja dakedy kupujem ugrilovanu kuru zo supermarketu, ked sa mi nechce varit a pouzijem tu - jasne ze bez koze. Krok 2: Pripravime si nalev z limetky medu a rybacej omacky (ked nie je, spetku soli a korenia a lahku sojovu ako nahradu). Krok 3: V miske zmiesame vsetky suroviny, prelejeme nalevom, zlahka premiesame a ochutime na drobno nakrajanym koriandrom. Servirujeme v salatovych "miskach" najlepsi je tzv. Iceberg, ktory ma pevnejsie listy skor ako kapusta (zeli) a vytvara misticky. A nakonci zjeme aj misku.

Zveřejněno 5. 8. 2011

Poznámka autora Nonya

Podla Dunkana by to mala byt "2. fáze - rovnoměrná ztráta", skor take rozumne jedenie , taketo lahke salaty su bezne v juznej azii , a spravia vam ho kde kolvek na ulici za "babku".

A nemusite ani platit za drahe dietne programy plus este aj chutia dobre.

PS: Tajomstvo tychto azijskych salatov je pripravit -pokrajat suroviny pekne -uhladne na drobne kusky na "julienne" kde aj malo marinady spravi sluzbu a salat je vizualne atraktivny.Japonci su majstri sportu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí asijský salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1JY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí asijský salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1JY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

No tak tohle bych si teď nechala naservírovat. Velká dobrota:-p:yes: Určitě zkusím;-)

Recept super, foto krásné:yes:

Sarovka: Iceberg je v anglictine "ledovy salat".

Sarovka:no,já myslím,že to asi bude druh ledového salátu...ale jistá si nejsem:-8:-)

je to moc hezké:-):yes:

Dotaz: co je iceberg?

Mňam;-);-);-)

Přesně taková jídla máme moc rádi, hlavně nyní v létě.Bezvadný recept a krásná fotka.+5

:yes::-*:-K:-Ksamá chuť

Tématické fráze:
kuřecí salát, kuřecí salát recept, salát julienne, dietní recepty podle dunkana, dietní kuřecí salát, julienne recepty, mrkvove julienne recept, recepty na grill kureci, dobrý kuřecí salát, kuřecí salát recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, mrkev, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, rajče, salát ledový, koriandr čerstvý, šťáva limetková, med, omáčka rybí, olej sezamový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu