Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 096 kJ / 4 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,69 g |
Tuky | 163,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 527,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat těsto, zabalit do fólie a nechat 30 minut odpočinout v lednici. Pak vyválet slabé "proužky", uplést provazy a smažit v oleji. Teplé obalit ve skořicovém cukru (nemusí být).
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Moje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 5 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 7 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 8 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat provaz,
jak uplést provaz,
jidašove ucho,
papirove provazy,
jidášův provaz,
papírový provaz,
barevné hrubé provazy,
tescoma s chutí jidasovy provazy,
jak se dela provaz,
ja uplest jidáše,
jidasovy rezy,
kynuté uši,
jidášovy buchty,
tescoma recepty jidášky,
recept na jidášovy provazy-tv nova,
recepty - provazy,
jidášovy ušima,
jak zabalit provaz,
jidášová buchta,
tescoma-jidášovy provazy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
máslo,
rum,
skořice mletá
Komentáře (3)