Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,51 g |
Tuky | 98,94 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Moje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Tématické fráze:
bábovka,
bábovka z domácí pekárny,
bábovka domácí pekárna,
bábovka s brusinkami,
domácí bábovka,
bbb babovka,
brusinkové recepty,
domácí pekárna bábovka,
banánová bábovka z domácí pekárny,
brusinková zavařenina recept,
brusinkova babovka z domaci pekarny,
sušené brusinky recepty,
banánová bábovka,
jana hruskova kouzelnice,
banánová bábovka z pekárny,
banánová bábovka v domaci pekarne,
bábovka z pekárny,
bábovka z domácí pekárna,
bábovka s jogurtem a brusinkami,
brusinkové suché
Suroviny:
voda,
vejce,
žloutek,
tuk hera,
banán,
brusinky sušené,
cukr,
šťáva citronová,
sůl,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (38)
Mohlo by tu tmavou kůrku způsobit nastavení propečení?Nechala jsem střední a pekla jsem ji 40 minut.Mám Etu Siestu.Vy ji na fotkách máte takovou krásnou světlou všechny