Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,40 g |
| Tuky | 34,04 g |
| Vláknina | 14,13 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 536 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 31,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová zázvorová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAEz
Moje poznámka
Vepřová zázvorová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAEz
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 41 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 1 minutou
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 3 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 4 minutami
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 11 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 12 minutami
Kokosová očka
Panova před 13 minutami
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 13 minutami
Šunková pěna
Radka310 před 48 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně na zázvoru,
vepřova pecene,
vepřová pečeně recepty,
vepřové na zázvoru recept,
vepřová pečeně recepty pro začátečníky,
vepřová pečeně se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
veprova na zázvoru,
vepřová pečeně video,
veprova pecene recept,
pečení recepty,
recepty z vepřové pečeně,
veprove se zazvorem,
pečeně na zázvoru,
vepřová pečeně podle koko,
recept vepřová pečeně,
recepty na pečení,
vepřové pečeně na zázvoru,
pečeně se zázvorem,
způsoby vepřové pečeně plátky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
kmín celý,
zázvor,
mouka hladká,
sůl,
voda
Komentáře (25)
Recept je prima-vepřová a zázvor spolu náramně ladí
Třeba je to jihočeský způsob... Ale každopádně funguje, viděla jsem to na vlastní oči mockrát.
Jinak děkuji všem
A zkoušet nemusím, vím, co udělá mouka ve vřící tekutině. Proto jsem čekala, co mi k tomu písne autorka, která recept dělala
Já to tak nikdy nedělala,tak nemůžu soudit
Jen si, Jani, nedovedu představit to tvé zahušťování....i když tu šťávu s moukou promíchneš, při dalším pečení musí mouka sednout ke dnu pekáčku
Spíš bych tu šťávu z pečínky slila a zahustila varem v kastrolku, bez masa....