Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 844 kJ / 2 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,54 g |
Tuky | 28,43 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 489,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwMY
Moje poznámka
Buchta s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwMY
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 6 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
richla buchta,
rozinky do buchet,
vanilkové buchty s rozinkami,
buchta s rozinkami a rumem,
buchta hrozinky,
tvarohova buchta s rozinkami,
buchta s hrozinkami,
buchta s tvarohem a rozinkami,
co upéct s rozinkami,
kynute buchty s rozinkami,
lita buchta s rozinki,
buchta s jablky a rozinkami,
rychla buchta s tvarojem a tozinkami,
piškotová bábovka s rozinkami,
vanilkova buchta s rozinkami,
rohlicky s lekvarom,
buchta s rozynkama,
tvarohové buchty s rozinkama,
co upéct s s rozinkami,
rychlý dobrý moučník s rozinkami
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
kypřící prášek,
cukr vanilkový,
rozinky
Komentáře (21)
osobně si myslím, že tam chybí nějaký tuk
Robila som presne podľa návodu, až na to, že prášok do pečiva som dala samozrejme do múky. Vymiešané cesto som ochutnala, cukor tam nechýbal, vďaka hrozienkam to bolo sladké dosť. A tak som to šupla do rúry, ale na takých 180°C, 200°C sa mi zdalo veľa.
Už po vytiahnutí bolo jasné, že to terno nebude ( pozrite foto ). Posypala som cukrom a počkala.
Výsledok ? Gumové...
Ak by ste boli veľmi hladní a nič iné po ruke, zjete bez komentára.
Spomenula som si na manželov obľúbený výrok :" S lekvárom nič nepokazíš".
Ale...prvýkrát konštatujem, že toto nikdy viac. A doporučujem - neskúšajte, ešte šťastie, že manžel zje všetko, čo je sladké.
Co se týká chyb, máš pravdu, že žádnej učenej z nebe nespadl, ale nemáš pravdu, že je jen tvoje věc, jestli píšeš s chybama. Víš, oni to pak musí lidi číst a moderátorky opravit
Lucko, příště opisuj pořádně aspoň..