Jahelník s rozinkami

lukas Kuchař: lukas

Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

1 hrnek jáhel
1 hrnek studené vody
1 hrnek mléka
2 jablka
50 ml olivového oleje
hrst rozinek
1 PL skořice
med
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku dáme jeden hrnek propraných jáhel, zalijeme je hrnkem mléka a hrnkem vody. Dále přidáme dvě nastrouhaná jablka a hrst rozinek.

  2. Pečeme na 180°C, dokud se všechny tekutiny nevypaří a jáhly nezměknou.

  3. Na talíři můžeme dochutit medem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 146 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jahelník s rozinkami

Tématické fráze: koláč jahelník recept

Zapomněl/a jsem heslo