Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Vanilkový obláček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2008 08:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 277 kJ / 3 651 kcal
Bílkoviny87,59 g
Tuky180,20 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 388 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy410,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ideálně můžeme připravit i péci v domácí pekárně. Závin pak svineme na délku jen 20 cm a přeřízneme jen napůl. Vzhledem k tomu, že buchta dost nabyde a špatně se pak krájí, je lepší jí v pekárně dělat jen z polovičního množství.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KENNY KENNY

14. 4. 2019 21:15

Když dáváte různé náplně nevytečou do formy?

Majka U.

11. 12. 2017 12:54

Moc nám chutná, peču jí často, střídám náplně, tvaroh, mák, pudink, dnes jablka s mákem.

Jarka

13. 8. 2017 10:45

těsto nadýchaný,ale něco mi tam chybí,je to mdlý ,málo sladký,druhý den nic moc

Anděla

13. 12. 2016 21:38

Vanilkový obláček jsem pekla už víckrát Moc nám chutná

Lenika

19. 11. 2016 14:11

Hmm, fakt dobrota. To my můžeme. ;-)

Drahomíra

2. 11. 2016 08:16

Tuto buchtu dělám i s mákem, tvarohem, jablky. Nebo s krémem a posypu brusinkama. A vždycky je vynikají a hned snědená:yes:

Vera

21. 10. 2016 18:48

vynikající zaprášilo se po ní uloženo a darováno i dcerce :yes::-)

Ivelina

11. 11. 2014 18:20

Buchta výborna.Snědla se do posledního kousku.Aby nic z formy nevyteklo,namočím pečící papír do vody,vymačkám,tím změkne a obložím tím pohodlně celou formu.

ZuzanaD

21. 4. 2013 17:28

Vyzkoušeno a je výborná. :-p Včera jsem ji upekla a dnes už není. Určitě znovu upeču :yes:

Hella Hella

15. 3. 2013 21:17

Ospala: ano, šlehačka se nevyšlehá. Je nutné, aby forma byla větší než nakynuté těsto a tekutina nevytékala, ale pekla se. Když se tam nevejde šlehačka všechna, nevadí, dáme tam tolik, aby to neteklo. Ale čím více, tím lépe.

Ospala

15. 3. 2013 21:11

Měla bych jeden dotaz... ta šlehačka se má vyšlehat? páč jsem jí nešlehala jen zamíchala s cukrem a šíleně to teklo, a to jsem to tam dávala pomaloučku lžičkou!!!

magdalenka magdalenka

16. 2. 2013 09:50

Aj na dno dávam formy aj po obvode formy vyrábam z peč. papiera vysoký lem - mantinel, potom nevyteká nič...

Hella Hella

16. 2. 2013 00:02

Aduuš: No to je někdy problém. Ale pomůžeš si, když dáš pod formu plech, který omastek zachytí.

Aduuš

15. 2. 2013 18:49

Vypadá to mooc dobře,jen kdyby mi ten omastek nekapal do trouby :-)) Asi budu týden větrat :-O Už se mi zbíhají sliny :yes:

magdalenka magdalenka

9. 2. 2013 23:10

Včera som piekla, je úžasná...

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: buchta recept buchta se smetanou buchta do formy jorkšírský pudink rychle buchty se smetanovou naplni francouzská buchta recept buchta buchta oblaka pečeme levně vynikající buchta buchta do dortove formy pečeme v silikonové formě pečeme rychle a levně vanilkové obláčky buchta ze šlehačky vanilkova oblaka buchta s vaječným likérem valentynska buchta buchta oblacky oblaka buchta

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, olej, cukr krupice, vejce, droždí sušené, sůl, mléko, máslo, žloutek, cukr vanilkový, rozinky, smetana ke šlehání, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Buchta Vanilkový obláček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XD5W