Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem .
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Moje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 26 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 1 hodinou
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
jak varit kvetak,
obalovanej květák,
květák recepty,
obžalovaný kvetak,
jak dlouho se vari kvetak,
jak se obaluje květák,
jak uvařit květák,
obalovany hermelin,
recept květák,
obalený květák,
květák,
obalovaná cuketa,
květák recept,
jak dlouho varit kvetak na smazeni,
jak dlouho smažit květák,
smažený květák recept,
vařit květák,
recept-obalovany kvetak,
dietní smažený květák
Suroviny:
květák,
mouka,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
olej
Komentáře (6)