Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 11,47 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Jako přílohu dělám brambory a rajčatový salát.
Zveřejněno 24. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Moje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 15 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 33 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 58 minutami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 3 hodinami
Tématické fráze:
prejt z hub,
kvetak houby,
květák a houby,
květák a houby recepty,
recept z hub a květáku,
houba jako květák,
recept z hub a květáku,
recepty květák houby,
květák na houbách,
jídla z květáku a hub,
prejt houby a květák,
recept květák houby,
houby květák,
podhrib,
květák, houby,
recepty z kvetaku a hub,
recept prejtu,
recepty houby květák,
hřib sírový,
recept na květák a houby
Suroviny:
houby,
květák,
slanina,
cibule,
česnek,
pepř,
koření adžika,
sůl,
majoránka,
vejce,
brambory,
mouka hladká,
strouhanka,
máslo
Komentáře (6)