Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 990 kJ / 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,72 g |
| Tuky | 36,99 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí perkelt II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpOm
Moje poznámka
Kuřecí perkelt II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpOm
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí perkelt,
kuřecí perkelt recept,
perkelt recept,
recept kuřecí perkelt,
perkelt z kuřecího masa,
perkelt,
recept na kuřecí perkelt,
mrkvový perkelt,
dobry kureci perkelt,
recepty kureci perkelt,
perkelt z kuřat,
recept na perkelt,
kuřecí perkelt po cikánsku,
perkelt z kuřete,
maďarský perkelt od babici,
perkelt kuřecí,
recepty perkelt,
kuřecí maso se špagetama,
kuřecí perkelt video,
kuřecí perkelt recepty
Suroviny:
kuře,
tuk,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
voda
Komentáře (12)