Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,61 g |
| Tuky | 76,57 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Narezanú cibuľu a pór speníme na oleji, pridáme múku, po chvíľke zalejeme vývarom a varíme asi 10 min.
Krok 2: Syr rozrežeme na menšie kúsky a pridáme do polievky.
Krok 3: Povaríme 3 minúty a polievku rozmixujeme.
Krok 4: Dochutíme korením, muškátovým orieškom a jemne nasekanou vňaťou.
Krok 5: Polievku podávame s opečeným chlebom.
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Moje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 16 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
porkova polevka
Suroviny:
cibule,
olej,
mouka hladká,
vývar masový,
sýr hermelín,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
chléb
Komentáře (9)
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?