Pečený Hermelín v alobalu
Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Moje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 18 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělský ptáček
Fitulka před 27 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
VaclavKo před 47 minutami
Klasické české rohlíky
petr.matej před 1 hodinou
Klasické palačinky
jtrecepty před 1 hodinou
Cuketový perník
Kava 2 před 2 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Iwana666 před 3 hodinami
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 12 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 15 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 15 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 16 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
pečený hermelín,
hermelín pečený v troubě,
zapečený hermelín v troubě,
pečený hermelín v troubě,
grilovaný hermelín v alobalu,
grilovany hermelin v alobalu v troube,
grilovaný hermelín v troubě,
zapečený hermelín,
recepty z hermelínu,
plneny hermelín v alobalu,
hermelín do trouby,
syr v alobalu,
hermelin pečený,
jak dlouho grilovat hermelín,
pečeny hermelin recept,
smažený hermelín v alobalu,
plneny hermelín v troubě,
plněný grilovaný hermelín,
opecený hermelín
Suroviny:
sýr hermelín
Komentáře (18)
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.