Suroviny pro 1
1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Moje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 7 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 1 hodinou
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 1 hodinou
Fazolková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 2 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 4 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 4 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 5 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 7 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 8 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pecena veprova zebra,
pečená žebra,
pečená vepřová žebra recept,
recepty na pečena žebra vepřova,
pečená vepřová žebra,
vepřové žebra,
recepty na pečené vepřové žebra,
pečená žebra recept,
pomalu pečená žebra,
vepřové žebro,
pečené vepřové žebro,
vepřová žebra,
recept žebra z divokého prasete,
pečené žebra,
vepřové žebro recepty,
pecene veprove zebra,
recept na pečené vepřové žebro,
pečeme žebra,
vepr zebra,
pečená vepř žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
česnek,
sůl,
koření na šašlíky,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
brambory
Komentáře (17)