Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 755 kJ / 2 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,69 g |
Tuky | 164,41 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 278,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňská bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1D
Moje poznámka
Vídeňská bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1D
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 25 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 30 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 31 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 47 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
babovka v mikrovlnce,
hrníčková bábovka v mikrovlnce,
bábovka pečená v mikrovlné troubě za tři minuty,
pecena babovka,
bábovka,
videnska buchta,
babovka pecena v mikrovlnce,
krupicová bábovka,
bábovka z mikrovlné trouby,
hrnková bábovka v mikrovlnce,
mramorová bábovka z jogurtu,
bábovka recept,
hrnková bábovka z mikrovlnky,
buchta v mikrovlne troube,
bábovka v mikrovlné troubě,
babovka z mikrovlnne trouby,
vídenský dort recept,
pečená bábovka v mikrovlnce,
bábovky,
pečene babovky
Suroviny:
vejce,
voda,
olej,
mouka hladká,
cukr moučkový,
kakao,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
nerada bych popletla horky vzduch s microvlnami, to opravdu nerada. !!! a tak jsem se az ted rozhodla zakoupit polotovarovy rakousky kolac 89 kc ruzne druhy maji, a ten mi v microvlnce vyhovuje. je predpeceny, bud s ovocem ci tvarohem i rebarborou, 17 min.microvlnit a 15 nechat dojit. je velice chutny!!! ale rada si tu prectu, jak udelat babovku, bud v silikonove forme anebo sklenene? vim, ze tam lide pecou v microvlnach i kureci spalicky nezkousela jsem jak dlouho se to v microvlnach dela? kdyz nechci pouzivat crisp a horkovzduch. radeji zustanu u microvln. propececou se ci uvari? poradte jsem ac ji mam leta zacatecnik. dekuji moc novicka pripadne kdyby mel nekdo tu samou mv jako mam ja, slo by mi preposlat navod?dekuji moc za pomoc a pochopeni babulenka
Až jsem se rozhodla zkusit tuto bábovku. Kypřícího přášku jsem dost ubrala, za to jsem přidávala mouku (asi mám větší sklenice). Nakonec mi jentaktak neutekla z formy, po vychladnutí nespadla a i budoucí tchýně se olizovala až za ušima ;) díky moc!