Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 99,98 g |
Vláknina | 15,61 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Vzniklou omáčkou poléváme přílohu, zvolenou dle vlastní chuti.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Moje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 42 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 43 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recept,
hovězí oháňka,
co je hovězí oháňka,
hovězí ohánka recepty,
ohánka,
co je oháňka,
recepty z hovězí ohánky,
hovezi ohanka co to je,
maso s česnekovým přelivem,
česnekovo špenátový přeliv top recepty,
hovězí oháňka využití,
co je to oháňka,
oháňka co to je,
oháňka co to je?,
co je to hovězí oháňka,
recept hovězí oháňka,
videorecept hovězí ohanka,
preliv na hovězího masa,
ohánka recepty,
vyvar z hovezi ohanky
Suroviny:
oháňka hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
olej,
mouka hladká,
bujón
Komentáře (11)