Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 176 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,93 g |
Tuky | 142,48 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Vše ušleháme a přidáme nastrouhané vejce.
Opatrně promícháme a mažeme na topinky, nebo opečené tousty.
Zveřejněno 27. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Moje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 4 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 23 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 1 hodinou
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 3 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 19 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 21 hodinami
Tématické fráze:
riccota nebo brinza,
ricottova omacka,
jak vyuzit brynzu,
ricotova pomazánka,
pomaznka z brynzy,
pomazánka z brynzy na topínky,
zeleninová pomazánka z ricoty,
jak na ricottu,
pomazanka ricottova dietni,
ricottova natierka,
jak využít ricottu,
brynza liptov,
liptovská bryndzová pomazanka pikantní,
pomaznka z ricottou
Suroviny:
sýr ricotta,
brynza,
česnek český,
vejce,
majonéza
Komentáře (9)