Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na houbách, zázvoru a víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

19. 9. 2013 11:38

Suroviny

Porce: 2-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie983 kJ / 235 kcal
Bílkoviny3,10 g
Tuky0,33 g
Vláknina7,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem dala knedlíky od Bahuly, naprosto bezkonkurenční :-)...http://www.toprecepty.cz/recept/32723-videnske-kne...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2018 10:38

RubyRom: díky :-)

RubyRom RubyRom

13. 1. 2018 10:29

Králíka mám moc ráda, super Janičko !:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2013 15:33

Irule::-):-))

Irule Irule

5. 11. 2013 11:18

Jana Remkova: Když mi chutnají :-p:-p:yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2013 00:23

Irule: Moooc díky!! Jsi fakt zlato a těší mne, že realizuješ mé recepty!:-):yes:

Irule Irule

2. 11. 2013 20:00

Jani byl mooooc dobrej, posílám foto jako důkaz ;-);-):-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2013 11:35

jarka skrobakova: Furt?? :-O To je po hodně dlouhé době, snad po roku první!!:-O. Tady toho jsem dostala a pokud někdy mám, tak jen ty přední hohy z Alberta.;-)

jarka skrobakova

21. 9. 2013 10:45

:-O Jančo, kde furt ty mycáky bereš:-?:-D Moc pěkný recept :yes::yes::-K:-p:-p:-p

mysulka mysulka

20. 9. 2013 17:37

:-p mňam, vypadá lahodně:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2013 16:09

Bosana: Děkuji. No, králík je sušší maso, ale mi nevadí. Každopádně skvělý, marinovaný je tady ten :-)..http://www.toprecepty.cz/recept/4620-berovicky-kra...

Bosana

20. 9. 2013 09:02

Jdu ho rozmrazit,sakra tolik dobrých receptů,někdo neví co vařit a já nevím co rychleji:-*. Králíky máme svoje,dělala jsem v marinádě,protože brblou,že je králik suchý,ale já ho můžu na všechny způsoby a tenhle bude suprový a hříbky rostou, posílám 10 bodů.:-K:yes:

VerkaZabka VerkaZabka

20. 9. 2013 05:47

MŇAM!!!!! :-p Tak ten musí být úžasný!!!:-p Králíka mám též domácího, tak zkusím!!!;-):yes: 8.+bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2013 21:40

rebeka:;-) díky, rebi:-)

rebeka rebeka

19. 9. 2013 21:35

vypadá to mooc dobře, Jani;-):-K:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2013 14:35

Bibinka: Dostala a zaplatila Bibi domácího a moc ráda;-). Byl fakt skvělý, děkuji všem:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty bezkonkurenční zázvorové víno sakra králík bezkonkurenční králík recept sakra kralik králíky králík recepty bezkonkurenční-houbách recept králík zázvor sakra králíky kralik na houbach jak dlouho péct králíka recept zazvor vino jak rozmrazit kralika suseni zazvoru pečený krá recepty pečený králík na víně a houbách králík na zázvoru králík na červeném víně recept na kralika na vine s houbami králík recept pečený na houbách

Suroviny: stehno králičí, česnek, cibule, víno bílé, zázvor sušený, sůl, houby, slanina, mouka hladká

TopRecepty.cz

Králík na houbách, zázvoru a víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBmR