Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šafářské závitky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 253 kJ /
1 495 kcal
Bílkoviny55,55 g
Tuky123,63 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,16 g
Sacharidy39,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: 3 plátky šunky jemně nasekáme, sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Ze dvou třetin másla a z mouky uděláme jíšku, zalijeme smetanou, přidáme žloutek a smícháme se sýrem, pokrájenou šunkou a pokrájenými sušenými rajčaty. Podle chuti přisolíme. Krok 3: Zbylé plátky šunky potřeme směsí a svineme. Krok 4: Posypeme zbylým sýrem, poklademe scherry rajčátky a hráškem. Krok 5: Zapékací misku vytřeme zbylým máslem, poklademe závitky a asi 10 minut zapékáme na 200 st. Krok 6: Závitky podáváme s různě upravenými brambory.

Zveřejněno 1. 2. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Zdroj - Nejlepší recepty od Dony - mírně upravený

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šafářské závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y060

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šafářské závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y060

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dávám si do oblíbených receptů a posílám zasloužený bodík,v pátek vyzkouším.:-p:-p:yes::yes:;-)

Děkuji všem za komentíky:-K a věřím, že někdo vyzkouší;-)

Vypadá to moc hezky a určitě to bude i dobré.:yes:

Ivetko velmi pěkné a určitě jste si šmákli, viď?:-p:yes:

Úúú, to by mi moc chutnalo:-D:yes:

Super recept:yes:+6

Luxus ;-);-);-)

Takhle na noc:-p:-p:yes:4

Ivetko,poslyš-Ty také nebydlíš daleko,viď;-):-DMáš to moc krásné a velice lákavé:-K+3:yes::-p

Ivet, to nemá chybu!!:yes:

Tématické fráze:
šafářský řízek, safářské řízky, šafářský kuřecí řízek, šafářský řízek recept, farské řízek recept, vietnamské recepty top recepty, safarsky řízek se sýrem, vepřové pátky s nivou, jak se dela safarsky plneny rizek, šafářský smažený plněný kuřecí řízek recept, šafářský řízek, recept na šafářský řízek, . šafářský závitek plněný masovou směsí, šafářský závitek, zavitky se susenymi rajcaty

Suroviny:
sýr tvrdý, šunka, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, žloutek, rajče sušené v oleji, sůl, rajče cherry, hrášek sterilovaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu