Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,22 g |
| Tuky | 105,67 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky. Vyjmeme.
Krok 2: Na výpečku osmahneme na půlkolečka nakrájenou cibuli tak, aby jen zesklovatěla a neztmavla.
Krok 3: Kořeníme solí a tlučeným pepřem, zalijeme šlehačkou, vrátíme řízky a necháme chvilku povařit.
Krok 4: Vhodná příloha jsou bramboráčky nebo vařené brambory a PIVO :-)
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Moje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
krakonošův oheň,
krakonošuv ohen recept,
kovářův chléb,
kovářův chléb recept,
vareni na ohni,
recepty na ohni,
kovářův chleba,
recept krakonosuv ohen,
recepty na ohen,
vaření na ohni recepty,
chleba na ohni,
kureci krakonosuv ohen,
recepty krakonošův oheň,
oheń,
recepty kovářův chléb,
recept na krakonosuv ohen,
oheń,
příloha k bramboráčkum,
jak udělat oheň?,
maso na oheň
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
pepř,
šlehačka,
sádlo
Komentáře (27)
Název jsem převzala