Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 382 kJ / 2 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,79 g |
Tuky | 119,18 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,51 g |
Sacharidy | 188,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle se sýrem, šunkou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rwl0
Moje poznámka
Vafle se sýrem, šunkou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rwl0
Nejnovější recepty
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 2 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 4 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 52 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 1 hodinou
Ruské vejce
Ivyjg před 2 hodinami
Jablíčková rychlovka
Lucie1001 před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 5 hodinami
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 6 hodinami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 6 hodinami
Tématické fráze:
syrove vafle,
šunkové vafle,
;vafle se šunkou,
slané vafle,
vločkové vafle,
vafle na slano,
slané vafle recept,
šunková vafle,
vafle bezlepkové recept,
bezlepkové vafle na slano recept,
vafle recept,
slané bezlepkové vafle,
kynute vafle slane,
slané kynuté vafle,
testo na bezlebkove vafle,
jak udělat vafle bez vaflovače,
hrnečkové vafle,
wafle se sýrem,
wafle se sunkou,
recept na bezlepkové vafle slane
Suroviny:
margarín,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
sýr gouda,
šunka,
voda,
petrželka,
pažitka,
šunka,
sýr,
rajče
Komentáře (3)