Suroviny pro 1
1 porce
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8RD
Moje poznámka
Platýs po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8RD
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 2 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 57 minutami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 1 hodinou
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 2 hodinami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 3 hodinami
Cuketové placky
hpludrova před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 4 hodinami
Tématické fráze:
platýz recept,
platýs recepty,
recept na platyze,
platýz,
platýz recepty,
pečený platýz,
platýz malý,
platys recept,
recept platyz,
platýz malý recept,
příprava platýze,
platýz černý,
platýs malý,
platýs malý recept,
platýs,
recepty na platýze,
platýs na grilu,
recepty platýz,
platýz na grilu,
platýz peceny
Suroviny:
cibule,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
víno bílé,
petrželka,
máslo
Komentáře (33)
Tak tady zní horký vzduch mému uchu lépe než gril
Obecně se v ČR ryby dělají zbytečně dlouhou dobu
Samozřejmě na velikosti záleží
Jednoporcové platýzy dělám při 220°C (bez HV) max. 15´
Osobo a vy už jste někdy platýza připravovala?
...a ve strouhance?
...a pod grilem?
...a DVACET MINUT
...a fakt jste dělali platýze?
...a ve strouhance?
...a pod grilem?
...a DVACET MINUT
No, tak to muselo být "maso"