Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Moje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se smetanou,
nízkotučná smetana,
recept testoviny se smetanou,
dietní těstoviny se smetanou,
jidlo se smetanou,
testoviny na smetane s bazalkou,
testoviny smetana,
těstoviny recepty,
těstoviny se smetanou ke šlehání,
těstoviny ze smetanou,
těstoviny se smetanou,
těstoviny se smetanopu,
penne se smetanou a bazalkou a tymián,
recepty těstoviny se smetanou,
testoviny se smetanou na šlehání,
těstoviny se smetanou recepty,
těstoviny a smetana,
recept těstoviny se se smetanou,
testoviny se smetanpu,
testovinx se smetaniu
Suroviny:
smetana,
těstoviny penne,
česnek,
máslo,
bazalka čerstvá,
tymián
Komentáře (4)