Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 694 kJ / 4 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 309,00 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 467,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Moje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 8 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 24 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 49 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Tématické fráze:
nugát,
nugát recept,
domaci nugat,
domácí nugát recept,
recept na domácí nugát,
recept na nugát,
recept na nugát,
recept nugát,
pravý nugát,
jak udělat nugát,
jak se dělá nugát,
recept na pravý nugát,
jak vyrobit nugát,
co je nugát,
domácí nugátová čokoláda,
pravý nugát recept,
vánoční nugát,
co je to nugát,
recepty nugát,
nugát domácí recept
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko kondenzované,
tuk,
kakao,
voda
Komentáře (24)
ikdyž možná bych spíš koupila nugátovou čokoládu a rozehřátou, ne teda příliš horkou, jí přišlehala do vyšlehaného másla s cukrem a rumem
vyzkoušela jsem ho a je naprosto stejný jako dělávala moje babička, dlouho jsem hledala ten pravý a nikde nenašla až tady od Vás, tuk tam cítít moc nejde, je to vyvážené a lahodné,něco jako ledová čokoláda a nahradit bohužel nejde, má tam svou roli kvůli tomu , aby pěkně ztuhl a dal se krájet.Je to výborný recept, kdo nemusí tuk, tak ať nedělá domácí nugát a koupí si čokoládu v obchodě, jiná rada na to není.
Já možná ano. Já jsem totiž dala místo ztuženého tuku máslo - mně ten tuk nechutná